Jordbærcaféen

Friske, søde bær og sjove oplevelser

Jordbærcaféen2019-11-08T10:48:03+01:00

Jordbærcaféen i Dronningmølle

Jordbær i lange baner

Jordbærcaféen i Dronningmølle er en hyldest til jordbær, sol og strand. Vi har indrettet caféen med en butik, en isbar og en café med servering af friske og søde bæroplevelser. Vi har alt, hvad jeres jordbærelskende hjerter begærer; friske bær, smoothies, bærdrikke, kaffe og bærkager. Alt er ganske hjemmelavet – lige med undtagelse af kaffen, der er ny ristet på Strandvejsristeriet i Helsingør.

Rokkedysse is på en dejlig sommerdag

Rokkedysse is er Jordbærcaféens specialitet. Vi laver isen i vores Marmeladeri, og vi bruger naturligvis vores egne bær. Polka isen er lavet af sorten Polka jordbær, Korona is af Korona jordbær og Sonata is af Sonata jordbær. Vi kommer en hulens masse jordbær i isen, som i sæder med lidt rørsukker og runder af med fløde. Dette skaber den skønneste jordbærflødeis, som får munden til at løbe i vand.

Hindbærisen er vi også meget stolte af. Den er helt speciel, fordi vi giver os tid til at tage de små irriterende kerner fra, så isen bliver blød, lækker og helt intens i smagen.

Kom ned forbi Jordbærcaféen og smag alle vores skønne is. Rokkedysse is er noget for sig, og den kan også købes med hjem.

ROKKEDYSSE BÆRKAGER OG EN GOD KOP KAFFE

Vi bager kager hver morgen. Jordbærmuffins, Hindbærmuffins. Cookies til is-sandwich. Og til weekenden hindbærsnitter og jordbærkager. Alt sammen med vores egne bær, masser af bær.

Og vi har mere endnu

Udover vores egne Rokkedysse produkter, præsenterer vi i butikken også en række spændende, lokale produkter fra andre dygtige madhåndværkere, vinbønder, ølbryggere og kafferistere i Nordsjælland. Alt er så vidt muligt lokalt produceret og med lokale råvarer. Vi arbejder alle sammen i fællesskab for at skabe unikke kvalitetsprodukter. Kom gerne indenfor og se for dig selv – det er noget ganske særligt.