Jordbærcaféen

Friske, søde bær og sjove oplevelser

Jordbærcaféen

Efter 3 dejlige år i Dronningmølle flytter Jordbærcaféen til Gundekildegaard i Vejby Strand – tættere på gården og jordbærmarken.
Jordbærcafeen er en hyldest til jordbær, sol og sommer. I tilknytning til gårdbutikken har vi indrettet Jordbærcaféen med isbar og servering af friske og søde bæroplevelser. Vi har alt, hvad Jeres jordbærelskende hjerter begærer: Friske bær, bærbrunch, frokostsalater med bær, smoothies, kaffe og bærkager. Alt er ganske hjemmelavet – lige med undtagelse af kaffen, der er nyristet fra Strandvejsristeriet i Helsingør.

Også på Rokkedyssegaard i Kirke Værløse er gårdcaféen blevet til Jordbærcafeen med de samme friske og søde bæroplevelser.

Rokkedysse is på en dejlig sommerdag

Rokkedysse is er Jordbærcaféens specialitet. Vi laver isen i vores Marmeladeri, og vi bruger naturligvis vores egne bær. Polka isen er lavet af sorten Polka jordbær, Korona is af Korona jordbær og Sonata is af Sonata jordbær. Vi kommer en hulens masse jordbær i isen, som i sæder med lidt rørsukker og runder af med fløde. Dette skaber den skønneste jordbærflødeis, som får munden til at løbe i vand.

Hindbærisen er vi også meget stolte af. Den er helt speciel, fordi vi giver os tid til at tage de små irriterende kerner fra, så isen bliver blød, lækker og helt intens i smagen.

BærBrunch – oplev morgenstemningen på bærgården

Hver lørdag og søndag kan du bestille bærbrunch på både Rokkedyssegaard og Gundekildegaard. Vi er i gang fra morgenstunden med at plukke bær og bage brød, så du kan nyde en brunch med masser af bærsmag. Børnene kan nyde en særlig børnebærbrunch. Se mere om bestilling af bærbrunch.

ROKKEDYSSE BÆRKAGER OG EN GOD KOP KAFFE

Vi bager kager hver morgen. Jordbærmuffins, Hindbærmuffins. Cookies til is-sandwich. Og til weekenden hindbærsnitter og jordbærkager. Alt sammen med vores egne bær, masser af bær.