Rokkedyssegaard

Friske, søde bær og sjove oplevelser

Kirsebær sauce

Kirsebær sauce

Stevnsbær er danske kirsebær, som har en intens og syrlig smag. De egner sig perfekt til en kirsebær sauce, som skal matche den søde ris a la mande.

Kirsebærerne er høstet på Langholm Frugtplantage i Bårse (Katrine og Boye er en del af familien), og derefter er saften presset, sødet med lidt rørsukker og kommet på flaske på Rokkedyssegaard.

Ingredienser:
200 ml. Rokkedysse kirsebær sauce
½ tsk. Kanel
1 spsk. Citronsaft
Kartoffelmel eller majsstivelse
udstenede kirsebær (eventuelt)

Rokkedysse kirsebær saucen, som allerede er tilsat lidt rørsukker, tilsættes kanel, citronsaft og eventuelt udstenede kirsebær opvarmes til kogepunktet. Kirsebær saucen tages af kogepladen og tilsættes derefter kartoffelmel under omrøring, indtil den har den rigtige konsistens.