Marmeladeriet

Marmeladeriet er gårdkøkkenet på Rokkedyssegård.
Vi rør is, mixer smoothies, presser saft, sylter syltetøj og marmelader, simrer sirup, brygger gløgg og meget andet. Ledetråden er, at det skal være håndlavet af vores egne bær, og der skal være masser af bær og nul tilsætningsstoffer i vores produkter.

 

Du kan købe vores Rokkedysse bærprodukter direkte hos os i vores gårdbutikker og boder.

Vi samarbejder gerne med restauranter, caféer og mødesteder, som gerne vil servere noget lokalt og særligt for gæsterne f.eks. bær-drikke og bærdesserter af Rokkedysse bær. Det gælder f.eks. Restaurant Marina Furesøbad ved Furesøen, Restaurant Skovlyst i Hareskoven og Cafe Våbengård i Gilleleje.
Vi samarbejder også med konditorer og is-magere, som gerne vil give Rokkedysse bær en særlig plads eksempelvis Dessertdragens Kageværksted i Sankt Peders Stræde i København.

Vi hylder det lokale madhåndværk eller rettere bærhåndværk. Alt er håndlavet på Rokkedyssegård. Den vigtigste råvare er vores egne bær dyrket på gården, og der naturligvis er masser af bær i alle produkterne f.eks. 66 % jordbær i vores jordbær is; 75 % bær i marmeladen og 85 % bær i råsyltede bær. Vi ønsker at udnytte, at bær har særligt fine vækstbetingelser for at vokse og udvikle deres smag i Norden.
Hindbær gløgg er prisvindende Rokkedysse produkt, som har fået guldmedalje ved Eldrimners Åbne Svenske Mesterskaber i Madhåndværk.

Kontakt via rokkedysse@rokkedysse.dk eller tel 31570740.