Sæsonjob

Bliv en del af Rokkedysses Bærteam

Sæsonjob2019-03-08T13:48:55+00:00

Sæsonjob – bliv en del af Rokkedysses bærteam

Vi vil, at det skal være en oplevelse at besøge vores Rokkedysse steder. Det er bær og smagen af sommer. Vores medarbejdere i bærteamet skal have lyst til at videregive den gode oplevelse til kunderne.  Vi tager løbende imod ansøgninger og vi har pt. følgende ledige stillinger:

Rokkedyssegaard gårdbutik og café

Er du klar til en spændende sommer med dagligt ansvar for cafe og gårdbutik? Vil du være en del af et team som løfter i flok?

Rokkedysse Bær er en vækstvirksomhed og førende indenfor bærproduktion i Danmark. Vi har brug for en medarbejder til gårdbutik og café på Rokkedyssegaard i Kirke Værløse.

Rokkedysse Bær har vision om at gøre det til en oplevelse at spise bær. Det er en virksomhed med stor travlhed og aktivitet om sommeren. Der plukkes dagligt friske bær, hvoraf en del forarbejdes til alle mulige bærprodukter på Rokkedyssegaard. De friske bær og bærprodukterne sælges direkte til forbrugerne via gårdsalg, jordbærhuse og jordbærcafé.

Dine opgaver vil blandt andet kunne være:

  • Åbning af gårdbutik og café
  • Kundeservice og ekspedition
  • Sørge for at gårdbutikken ser perfekt ud
  • Café tilberedning og egenkontrol
  • Bindeled til virksomhedens ledelse

Den rigtige profil:
Du har erfaring med butik og cafédrift, du har lyst til at give kunder og gæster en oplevelse, du er effektiv og elsker at få ting gjort. Du har let ved at få andre til at arbejde med, har ordenssans og styr på skemaer og egenkontrol.

Du får
Der er tale om en tidsbegrænset fuldtidsstilling fra primo maj til medio oktober. Den ugentlige arbejdstid er 30 – 37,5 timer (typisk mandag – fredag fra 11.30 til 18.30). Det er et selvstændigt job med fleksibilitet og mulighed for udvikling. Arbejdsmiljøet er uformelt med dedikerede mennesker, som sætter pris på god omgangstone og godt humør. I den travle periode forventer vi til gengæld, at vores medarbejdere er parate til at yde en ekstra indsats.

Lyder det som dig?
Send din ansøgning og CV til Rokkedysse@rokkedysse.dk hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er den 17. marts 2019. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Maria Kragenskjold på telefon 53535172.

Rokkedyssegaard i Kirke Vanløse

Har du lyst arbejde med lækre bær og glade mennesker, så tager vi imod ansøgninger til årets sæson på Rokkedyssegaard.

Vi søger en fast medarbejder til gårdbutik- og gårdcafe. Det er en tidsbegrænset stilling fra medio maj til medio september. Ugentlig arbejdstid er 30 – 37 timer. Se stillingsopslag her.

Vi søger friske piger og drenge især til vores jordbærhuse i Farum, Værløse og Hareskoven (alder mindst 15 år) samt nogle få unge medarbejdere til gårdbutikken på Rokkedyssegaard. Du skal være smilende, stabil og have lyst til at give vores kunder en god oplevelse.

Arbejdet er primært i perioden midt maj til slut juli. Send os en ansøgning på Rokkedysse@rokkedysse.dk.

Hjælp os gerne med at dele!

Gundekildegaard ved Vejby Strand

Har du lyst til sommerens dejligste feriejob? Så er det nu, at du kan søge sommerjob i vores Bærteam på Gundekildegaard. Vi åbner i weekender fra d. 17. maj og hver dag fra d. 20. juni til 11. august.

Er du frisk, positiv, stabil og har du lyst til at give vores kunder i gårdbutikken og cafeen på Gundekildegaard i Vejby en god oplevelse? Så send os en ansøgning på Rokkedysse@rokkedysse.dk.

Hjælp os gerne med at dele!

Se mere om virksomheden på www.rokkedysse.dk

Medarbejder søges til Jordbærcaféen Rokkedysse Bær i sæson 19

Er du klar til en spændende sommer med dagligt ansvar for Jordbærcafeen og gårdbutik? Vil du være en del af et team som løfter i flok?
Rokkedysse Bær er en vækstvirksomhed og førende indenfor bærproduktion i Danmark. Vi har brug for en medarbejder til Jordbærcaféen i Dronningmølle.

Rokkedysse Bær har vision om at gøre det til en oplevelse at spise bær. Det er en virksomhed med stor travlhed og aktivitet om sommeren. Der plukkes dagligt friske bær, hvoraf en del forarbejdes til alle mulige bærprodukter på Rokkedyssegaard. De friske bær og bærprodukterne sælges direkte til forbrugerne via gårdsalg, jordbærhuse og Jordbærcaféen.

Dine opgaver vil blandt andet kunne være:

  • Sørge for at gårdbutikken ser perfekt ud
  • Åbning af café og gårdbutik
  • Café tilberedning og egenkontrol
  • Kundeservice og ekspedition
  • Bindeled til virksomhedens ledelse

Den rigtige profil:

Du har erfaring med butik og cafédrift, du har lyst til at give kunder og gæster en oplevelse, du er effektiv og elsker at få ting gjort. Du har let ved at få andre til at arbejde med, har ordenssans og styr på skemaer og egenkontrol.

Du får
Der er tale om en tidsbegrænset fuldtidsstilling fra 20. juni til 11. august, plus weekendvagter fra 17. maj efter aftale. Den ugentlige arbejdstid er 30 – 37,5 timer, 5 dage ugentligt efter aftale. Det er et selvstændigt job med fleksibilitet og mulighed for udvikling. Arbejdsmiljøet er uformelt med dedikerede mennesker, som sætter pris på god omgangstone og godt humør. I den travle periode forventer vi til gengæld, at vores medarbejdere er parate til at yde en ekstra indsats.

Lyder det som dig?
Send din ansøgning og CV til Rokkedysse@rokkedysse.dk hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er den 17. marts 2019. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Maria Kragenskjold på telefon 53535172.

Torvehallerne i København

Har du lyst til et sjovt og selvstændigt sommerjob, med at sælge lækre Rokkedysse bær i de pulserende Torvehaller, så tager vi imod ansøgninger til denne sæson. Vi åbner sidst i maj og har åbent hver dag til begyndelsen af september.

Er du bærelskende, udadvendt og stabil og har du lyst til at give vores kunder i Torvehallerne en god oplevelse? Vi åbner for sæsonen ultimo maj og vagterne er mandag-lørdag fra 10-18, søndag 11-17.

Hjælp os gerne med at dele!

Send os en ansøgning på Rokkedysse@rokkedysse.dk.

Jordbærcafeen i Dronningmølle

Vi søger en fast medarbejder til Jordbærcaféen i sæsonen fra 20. juni til 11. august. Ugentlig arbejdstid er 30 – 37 timer. Se stillingsopslag her.

Er det dig der skal sælge lækre is, saftige bær og meget andet, i vores hyggelige jordbærcafe i Dronningmølle denne sommer? Vi åbner i weekender fra d. 17. maj og hver dag fra d. 20. juni til 11. august.

Vi søger bærelskende, positive og stabile medarbejdere til denne sæsons bærteam som har lyst til at give vores kunder i Jordbærcafeen en god oplevelse. Så send os en ansøgning på Rokkedysse@rokkedysse.dk.

Hjælp os gerne med at dele!

Se mere om virksomheden på www.rokkedysse.dk