Pluk-selv jordbær og hindbær i Nordsjælland

En hyggelig stund med familie og venner

Hvis vi siger jordbærpicnic, hvad siger I så? På vores hyggelige gårde; Rokkedyssegaard i Kirke Værløse og Gundekildegaard i Rågeleje, kan I komme og plukke jeres egne jordbær og hindbær. Vi giver jer de bedste rammer for en herlig dag med familie og venner med hyggelige aktiviteter og forkælelse til smagsløgene.

Pluk-selv bær og frugt

Vores jordbær er at finde i hobetal på vores marker udenfor Rokkedyssegaard. Vi dyrker en masse forskellige slags jordbær, som alle smager ganske forskelligt. Du kan få lov at smage dem alle sammen og plukke dem, du bedst kan lide.

Vil du også gerne plukke hindbær, så sørger vi naturligvis også for dette. At plukke hindbær er lidt jungleagtige, da vi dyrker vores hindbær i store tunneler, som er til for at give god vækst og beskytte bærrene mod vind og vejr.

Som noget nyt kan I også tage på god gammeldags æblerov. Vi har nemlig anlagt en frugthave, og vi satser på en god høst, således at vi for allerførste gang kan åbne for selvpluk af æbler og pærer til efteråret.

Lidt om det praktiske

Vi åbner op for selvpluk af bær, når bærrene er modne. Det er nemlig ikke særlig sjovt at plukke umodne bær. Derfor afhænger vores selvpluksæson naturligvis af vejret, og da det danske vejr er lunefuldt, kan vi ikke sætte én fast dato. Vi kan dog sige, at sæsonen for selvpluk er fra midten af juni til slutningen af juli. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret og oplyser dig den endelige dato.

Prisen er 25 kr. pr. voksen og 15 kr. pr. barn, og så betaler i ellers bare for de bær, som i plukker. Prisen bestemmes efter vægt. Det eneste du skal medbringe er dit gode humør, og måske noget emballage.

Du kan få endnu mere information om åbningstider og adresser her på siden – og skulle du have nogen spørgsmål, så kontakt os endelig. I er også meget velkomne til at følge os på Facebook og Instagram.