Selvpluk

På Rokkedyssegaard åbner vi for selvpluk, når jordbærrene i jordbærmarken er modne. Selvpluk sæsonen afhænger af vejret og plejer at være fra midten af juni til slutningen af juli.
Tag på jordbærpicnic. Vi dyrker mange jordbærsorter og de smager meget forskelligt. I jordbærmarken kan du smage de forskellige sorter og plukke jordbær til at tage med hjem. Entré: 25 kr. pr. voksen, 15 kr. pr. barn plus betaling for plukkede bær efter vægt. Sæsonen for selvpluk åbner sidst i juni og varer det meste af juli Det afhænger naturligvis af vejret, og vi skriver nyhedsbrev til dig, når vi åbner jordbærmarken.
På Gundekildegaard åbner vi også for selvpluk af jordbær, når jordbærene i marken er modne. Det er cirka fra midt i juni til slutningen af juli.

Tag på oplevelse i hindbærjunglen. Vi dyrker vores hindbær i store tunneler, som giver et fantastisk vækstklima og beskytter mod blæst og regn. I løbet af juli kan vi åbne for selvpluk af hindbær i tunnelerne, og det er en særlig bæroplevelse – helt jungleagtig.

 
Tag på æblerov. Vores nye frugthave vokser til, og vi håber på en god frugthøst, så vi for første gang kan åbne for selvpluk af æbler og pærer i efteråret.
I selvpluk sæsonen har vi åbent hver dag fra kl. 13 – 16. Tag gerne emballage og godt humør med.
Få nyt om selvpluk via nyhedsbrevet og via facebook www.facebook.com/Rokkedysse