Rokkedyssegaard

Friske, søde bær og sjove oplevelser

Selvpluk2018-09-20T03:42:52+00:00

Pluk-selv jordbær og hindbær i Nordsjælland

En hyggelig stund med familie og venner

Hvis vi siger jordbærpicnic, hvad siger I så? På vores hyggelige gårde; Rokkedyssegaard i Kirke Værløse og Gundekildegaard i Rågeleje, kan I komme og plukke jeres egne jordbær og hindbær. Vi giver jer de bedste rammer for en herlig dag med familie og venner med hyggelige aktiviteter og forkælelse til smagsløgene.

Pluk-selv bær og frugt

Vores jordbær er at finde i hobetal på vores marker udenfor Rokkedyssegaard. Vi dyrker en masse forskellige slags jordbær, som alle smager ganske forskelligt. Du kan få lov at smage dem alle sammen og plukke dem, du bedst kan lide.

Vil du også gerne plukke hindbær, så sørger vi naturligvis også for dette. At plukke hindbær er lidt jungleagtige, da vi dyrker vores hindbær i store tunneler, som er til for at give god vækst og beskytte bærrene mod vind og vejr.

Som noget nyt kan I også tage på god gammeldags æblerov. Vi har nemlig anlagt en frugthave, og vi satser på en god høst, således at vi for allerførste gang kan åbne for selvpluk af æbler og pærer til efteråret.

AKTUELT OMKRING SELVPLUK

Selvpluk af jordbær er slut både på Gundekildegaard og Rokkedyssegaard. Det har været den tidligste og hurtigste jordbærsæson nogensinde, så der er ikke flere bær i selvplukmarken. Vi plukker stadig bær til gårdbutikken i tunnellerne, men der har vi ikke selvpluk.

Selvpluk af hindbær på Rokkedyssegaard hver weekend lørdag og søndag fra kl. 13.00 til 15.00. Pris 40 kr. pr. 500 g. Tag gerne emballage med.

Vi har åbnet vores nye frugthave på Rokkedyssegaard. Frugttræerne bærer flotte frugter, så nu inviterer vi til at du kan plukke frugt i weekenden fra kl. 13 – 16.

Kl. 13.00 byder vi på smagsprøver af de modne frugter, så man kan smage sig frem til sin favorit. Prisen for æbler og pærer er 15 kr./kg ved selvpluk. Medbring emballage eller køb en kasse eller en flot frugtkurv.

Få mere information om adresser og åbningstider i gårdbutik og gårdcafe her på siden. I er også meget velkomne til at følge os på Facebook og Instagram.