FRISKE, SØDE BÆR OG SJOVE OPLEVELSER
KIRSEBÆR SAUCE
Stevnsbær er danske kirsebær, som har en intens og syrlig smag. De egner sig perfekt til en kirsebær sauce, som skal matche den søde ris a la mande.
Kirsebærerne er høstet på Langholm Frugtplantage i Bårse (Katrine og Boye er en del af familien), og derefter er saften presset, sødet med lidt rørsukker og kommet på flaske på Rokkedyssegaard.
Ingredienser:
200 ml. Rokkedysse kirsebær sauce
½ tsk. Kanel
1 spsk. Citronsaft
Kartoffelmel eller majsstivelse
udstenede kirsebær (eventuelt)
Rokkedysse kirsebær saucen, som allerede er tilsat lidt rørsukker, tilsættes kanel, citronsaft og eventuelt udstenede kirsebær opvarmes til kogepunktet. Kirsebær saucen tages af kogepladen og tilsættes derefter kartoffelmel under omrøring, indtil den har den rigtige konsistens.
ROKKEDYSSE BÆR
Vi arbejder for, at de friskplukkede bær kommer på tallerkenen samme dag, som de plukkes. Dette gælder både hos vores gæster, kunder og i restauranter i Nordsjælland og København. Vi dyrker sorter, som smager ualmindeligt godt, og vi plukker bærerne, når de smager allerbedst. Vi passer på planterne og miljøet og bruger så vidt muligt mekaniske og biologiske dyrkningsmetoder.
Rokkedysse ® er vores varemærke og din garanti for bær med smag.
Velbekomme,
Lisbeth og Torben Bo Toft Christensen