Rokkedyssegaard

Friske, søde bær og sjove oplevelser

Pluk selv hindbær2019-11-08T10:39:12+01:00

Pluk selv hindbær i Nordsjælland

En hyggelig stund med familie og venner

Har du lyst til en tur i hindbær junglen? Tag turen til Rokkedyssegaard i Kirke Værløse og pluk dine egne hindbær.

At plukke hindbær er lidt jungleagtigt, da vi dyrker vores hindbær i store tunneler, som er til for at give god vækst og beskytte bærrene mod vind og vejr.

Pluk selv hindbær på Rokkedyssegaard – rent praktisk

Pluk selv hindbær er slut for sæson 2019. Næste sæson er juli – september 2020.

Rokkedyssegaard ligger kun 25 km fra København. S-tog til Værløse og bus 151 til Kirke Værløse. Stoppestedet ligger kun 100 meter fra gården. Eller tag cyklen med S-toget, der er kun 3 smukke kilometer fra stationen til gården.

Vi dyrker forskellige sorter af hindbær. Tidlige og sene. Syrlige og søde. Saftige og faste. Forskellige smagsoplevelser.

Vores sorter

Vajolet

Denne sort er et elegant hindbær med små kuber, som kan plukkes i juni og juli måned. Det er vores tidligste sort.

Vajolet har en mild og rund smag med dejlig eftersmag. Vajolet egner sig til snack, salater og desserter.

Glen Ample

Glen Ample er et smukt rundt hindbær, som kan plukkes i juli, august og september måned. Glen Ample har en frisk og markant smag med kildende syrlighed. Glen Ample egner sig til snack, smoothies, salater, kager og desserter. Denne sort er vores foretrukne bær til hindbær shot og alle vores andre forarbejdede produkter. Glen Ample fås kun i gårdbutikker.

Tulameen

Tulameen er et stort ovalt hindbær, som kan plukkes i juli – august måned. Tulameen er et saftigt bær med en sødmefyldt smag og en kompleks balance mellem syre og syrlighed. Tulameen egner sig snack, salater og pyntning af kager. Tulameen fås kun i gårdbutikker.

Lagorai

Lagorai er et rødt aflangt hindbær, som kan plukkes august – september måned. Lagorai er et fast hindbær, som holder sig længe. Smagen er mild. Lagorai egner sig til snack og salater.

Få mere information om åbningstider i gårdbutik og gårdcafe her på siden eller via Facebook og Instagram.