Skip to main content

Bær, produkter og arrangementer til virksomhed

Vi tilbyder bær, produkter og
arrangementer til virksomheder.

Skriv mail til rokkedysse@rokkedysse.dk eller kontakt Lisbeth (20235896) eller Torben Bo (31570740) for dialog og priser.

Bær og produkter

Jordbær og hindbær. Vi har en ambition om at leverer verdens bedste bær til vores kunder. Topkvalitet handler om, at vi plukker bærrene om morgenen og I serverer bærrene i løbet af dagen og aftenen. Vi plukker, når bærrene er mest smagfulde og du vil opleve en variation af forskellige bærsorter i løbet af sæsonen fra juni til september. Vi plukker hver dag, og vi aftaler individuelt omkring afhentning eller levering.

Bærprodukter. Masser af bær er ledetråden for vores arbejdet med vores bærprodukter. Alt er lavet på Rokkedyssegaard af bær dyrket på Rokkedyssegaard!

Vi tilbyder

Gaver, produkter til receptionsgaver eller julegaver. Færdigpakkede gavekasser.

Bærdrikke: Brombær, hindbær, jordbær og hyldeblomst (250 ml drikkeklar)
Shot: Hindbær og brombær (500 ml)

Saft til drinks:
Jordbær og hindbær (750 ml)
Jordbær til slushice (3 liter)

Råsaft til produktion:

Jordbær og hindbær (10 liter)

Frosne jordbær   |   Frosne hindbær

Jordbær puré   |   Hindbær puré

Råsyltede hindbær   |   Syltetøj   |   Marmelade

Få tilsendt vores produkt- og prisliste.
Skriv til rokkedysse@rokkedysse.dk

Arrangementer

Vi tilbyder både sommer- og julearrangementer til virksomheder. Deltagerantallet varierer fra 10 – 100 personer. Kontakt os rokkedysse@rokkedysse.dk eller kontakt Lisbeth (20235896) eller Torben Bo (31570740) for dialog og pristilbud.

Sommerudflugt til Rokkedyssegaard kan eksempelvis være bærbrunch med fortællinger kombineret med rundvisning eller pluk selv.

Julearrangement på Rokkedyssegaard kan eksempelvis være julehygge hindbær gløgg, vafler og is i ”julestuen” kombineret med afhentning af gavekurv, juletræ eller juleand.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0