Skip to main content
ROKKEDYSSEGAARD

FRISKE, SØDE BÆR OG SJOVE OPLEVELSER

Vi har en ambition om at dyrke verdens bedste bær – og dele vores passion for bær med vores kunder og gæster. Vores friske bær er plukket i dag – hver eneste dag i hele sæsonen. Vores bærprodukter fra marmeladeriet (gårdkøkkenet) er fyldt med vores bær, andre naturlige råvarer og smag. Du kan få friskplukkede bær i gårdbutikken hver dag i vores lange bærsæson, og vi inviterer til at du kan nyde en Rokkedysse Is, smoothie, bærkage og meget andet i Jordbærcaféen Vi inviterer også til, at du kan tage kæresten, familien og venner med i jordbærmarken og hindbærjunglen og smage og plukke bær. Tag en tur til Rokkedyssegaard og nyd bærsæsonen. 

VORES HISTORIE

Familien har dyrket frugt på Værløse egnen i generationer, og i 1989 rykkede vi, Lisbeth og Torben Bo Toft Christensen, ind på Rokkedyssegård. En af vores bryllupsgaver var 20.000 jordbærplanter, og siden har vi dyrket bær og det er blevet en livsstil. Først jordbær, så hindbær, brombær, kirsebær og andre bær. Vi solgte de første bær direkte fra ladeporten, og det gør vi stadigvæk. Laden er nu blevet til en gårdbutik og Jordbærcafé. Vores tre børn er vokset op med bærlivet på gården og deler vores ambition om at gøre det til en oplevelse af spise bær. En oplevelse vi gerne vil dele med jer.

I 2011 indviede vi gårdkøkkenet, hvor vi i sæsonen hver dag mikser smoothies, rører is, bager bærkager og tilbyder alle mulige bærprodukter. I 2011 var vi med til at åbne Torvehallerne i København, og vi blev meget begejstrede for stemningen og stedet. Derfor kører vi hver dag hele sommeren med ultrafriske bær fra Rokkedyssegaard til vores Rokkedysse Bærbod i Torvehallerne midt i København.

I 2014 realiserede vi en drøm om at åbne en bærgård tæt på Nordsjællands strande. I Vejby Strand ligger Gundekildegård, hvor vi også dyrker jordbær og inviterer indenfor i gårdbutik og gårdcaféen. Lysten til at servere vores egne Rokkedysse is, kager og bær førte i 2017 til, at vi åbnede Danmarks første Jordbærcafé i Dronningmølle tæt på strand og hav. I 2020 blev Jordbærcaféen flyttet til Gundekildegaard for at komme tættere på jordbærmarken. Samtidigt blev gårdcaféen på Rokkedyssegaard også omdannet til en Jordbærcafé med bærbrunch, is, bærdrikke, kaffe og bærkager.

VORES PASSION OG MISSION

Vi arbejder for at de friskplukkede bær kommer på tallerkenen samme dag, som de plukket. Dette gælder både hos vores gæster og på restauranter i Nordsjælland og København. Vi dyrker mange sorter med forskellige smage, og vi plukker bærerne, når de er modne og smager allerbedst. Vi passer på planterne og bruger næsten udelukkende mekaniske og biologiske dyrkningsmetoder.

Vi har et mangeårigt samarbejde med restauranter, bagere, kokke, madhåndværkere, bryggere, madformidlere, landmænd og gartnere. Sammen kan vi gøre de lokale og nære madoplevelser endnu mere spændende. Derfor er vi altid åbner for nye samarbejder og finder inspiration i netværk såsom Smag på Nordsjælland / Smag på Furesø, Furesø Erhvervsforening, Wonderful Copenhagen, Visit Nordsjælland,  Tisvilde og Omegns Erhvervsforening, Nordsjællands Landboforening og Horesta.

Følg sæsonens gang på vores facebookside. Adressen er Lejrvej 45, Kirke Værløse, 3500 Værløse

ROKKEDYSSE BÆR


Vi arbejder for, at de friskplukkede bær kommer på tallerkenen samme dag, som de plukkes. Dette gælder både hos vores gæster, kunder og i restauranter i Nordsjælland og København. Vi dyrker sorter, som smager ualmindeligt godt, og vi plukker bærerne, når de smager allerbedst. Vi passer på planterne og miljøet og bruger så vidt muligt mekaniske og biologiske dyrkningsmetoder.

Rokkedysse ® er vores varemærke og din garanti for bær med smag.

Velbekomme,
Lisbeth og Torben Bo Toft Christensen

Book bærbrunch her

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0