Rokkedyssegaard

Friske, søde bær og sjove oplevelser

Pluk selv jordbær2019-11-08T10:39:32+01:00

Pluk selv jordbær i Nordsjælland

En hyggelig stund med familie og venner

Hvis vi siger jordbærpicnic, hvad siger I så? På vores hyggelige gårde; Rokkedyssegaard i Kirke Værløse og Gundekildegaard ved Vejby Strand, kan I komme og plukke jeres egne jordbær. Vi giver jer de bedste rammer for en herlig dag med familie og venner med hyggelige aktiviteter og forkælelse til smagsløgene.

Pluk selv på Rokkedyssegaard

På Rokkedyssegaard i Kirke Værløse inviterer vi til en dejlig lang selvpluk-sæson fra midt i juli til oktober måned.

Der kan plukkes bær på Rokkedyssegaard, hver dag fra kl. 13.00 til 15.00 hele sommeren.
Midt i juni – midt i juli: Jordbær – kun få jordbær tilbage i selvpluk-jordbærmarken.
Midt i juli – august: Hindbær – nu åbner selvpluk af hindbær
Midt i august – september: Pærer
Midt i august – oktober: Æbler

Vil du også gerne plukke hindbær, så sørger vi naturligvis også for dette. At plukke hindbær er lidt jungleagtigt, da vi dyrker vores hindbær i store tunneler, som er til for at give god vækst og beskytte bærrene mod vind og vejr. Gratis entre. Betaling for plukkede hindbær.

Som noget nyt kan I også tage på god gammeldags æblerov. Vi har plantet en frugthave, og vi satser på en god høst, således at vi kan åbne for selvpluk af æbler og pærer i august måned. Gratis entré. Betaling for plukkede frugter.

Få mere information om åbningstider i gårdbutik og gårdcafe her på siden eller via Facebook og Instagram.

Pluk selv jordbær på Gundekildegaard

Lige mellem Vejby og Rågeleje ligger Gundekildegaard, hvor vi inviterer til jordbærhygge hele sæsonen i gårdbutik og café.

I højsæsonen kan I plukke selv i jordbærmarken. Vi dyrker forskellige jordbærsorter, der har forskellige smag. Afhængigt af vejret modner jordbærmarken, så der normalt er mulighed for at plukke selv fra sidst i juni til sidst i juli måned. Vi sender nyhedsbrev, når jordbærerne er modne og klar til at blive plukket.

I selvpluk sæsonen er der åbent for selvpluk af jordbær, når gårdbutikken er åben. Gratis adgang og betaling for plukkede bær. Efter plukning kan I nyde en jordbæris, en jordbærsmoothie og en bærkage med kaffe i gårdcaféen.

Sæsonen for selvpluk af jordbær på Gundekildegaard er slut. Heldigvis er der jordbær i gårdbutikken på Gundekildegaard – plukket hver morgen i jordbærtunnellerne på Rokkedyssegaard.