Rokkedyssegaard

Friske, søde bær og sjove oplevelser

Pluk selv jordbær2019-06-20T13:55:58+00:00

Pluk selv jordbær i Nordsjælland

En hyggelig stund med familie og venner

Hvis vi siger jordbærpicnic, hvad siger I så? På vores hyggelige gårde; Rokkedyssegaard i Kirke Værløse og Gundekildegaard ved Vejby Strand, kan I komme og plukke jeres egne jordbær. Vi giver jer de bedste rammer for en herlig dag med familie og venner med hyggelige aktiviteter og forkælelse til smagsløgene.

Pluk selv på Rokkedyssegaard

På Rokkedyssegaard i Kirke Værløse inviterer vi til en dejlig lang selvpluk-sæson fra midt i juli til oktober måned.

Midt i juni – midt i juli: Jordbær. Åben nu hver dag fra kl. 13.00 – 15.00, også lørdag – søndag.
Juli – august: Hindbær
Midt i august – September: Pærer
Midt i august – Oktober: Æbler

Vores jordbær er at finde i hobetal på vores marker udenfor Rokkedyssegaard. Vi dyrker en masse forskellige slags jordbær, som alle smager ganske forskelligt. Du kan få lov at smage dem alle sammen og plukke dem, du bedst kan lide. Entré: 25 kr/person, 15 kr/barn under 12 år. Betaling for plukkede jordbær.

Vil du også gerne plukke hindbær, så sørger vi naturligvis også for dette. At plukke hindbær er lidt jungleagtigt, da vi dyrker vores hindbær i store tunneler, som er til for at give god vækst og beskytte bærrene mod vind og vejr. Gratis entre. Betaling for plukkede hindbær.

Som noget nyt kan I også tage på god gammeldags æblerov. Vi har plantet en frugthave, og vi satser på en god høst, således at vi kan åbne for selvpluk af æbler og pærer i august måned. Gratis entré. Betaling for plukkede frugter.

Få mere information om åbningstider i gårdbutik og gårdcafe her på siden eller via Facebook og Instagram.

Pluk selv jordbær på Gundekildegaard

Lige mellem Vejby og Rågeleje ligger Gundekildegaard, hvor vi inviterer til jordbærhygge hele sæsonen i gårdbutik og café.

I højsæsonen kan I plukke selv i jordbærmarken. Vi dyrker forskellige jordbærsorter, der har forskellige smag. Afhængigt af vejret modner jordbærmarken, så der normalt er mulighed for at plukke selv fra sidst i juni til sidst i juli måned. Vi sender nyhedsbrev, når jordbærerne er modne og klar til at blive plukket.

I selvpluk sæsonen er der åbent for selvpluk af jordbær, når gårdbutikken er åben. Gratis adgang og betaling for plukkede bær. Efter plukning kan I nyde en jordbæris, en jordbærsmoothie og en bærkage med kaffe i gårdcaféen.

Åben nu for selvpluk hver dag fra kl. 10.30 – 17.00