GUNDEKILDEGAARD

Gårdbutikken og gårdcaféen på Gundekildegaard er åben hver weekend fra 19. maj og fra 22. juni til 12. august er der åbent hver dag.

På vejen mellem Vejby og Rågeleje finder du Gundekildegaard, hvor vi inviterer indenfor til jordbærhygge. Kør ned ad jordbæralleén og gå ind i den gamle firelængede gård. Her finder du gårdbutikken, hvor vi har nyplukkede jordbær og smagsprøver på vores forskellige jordbærsorter i løbet af sommeren. Har du lyst til en Rokkedysse is, en bærsmoothie eller kaffe og kage, så er vi klar i gårdcaféen. Sæt Jer gerne i ”kaffestuen” i laden eller gå udenfor og nyd stilheden og udsigten ud over jordbærmarken.
Tag på jordbærpicnic. Vi dyrker forskellige jordbærsorter og de smager meget forskelligt. I højsæsonen kan du selv plukke jordbær i marken. Gratis adgang og betaling for plukkede bær efter vægt. Sæsonen for selvpluk åbner medio juni og varer lige så længe, at der er gode bær i marken. Det afhænger naturligvis af vejret, og vi skriver nyhedsbrev til dig, når vi åbner jordbærmarken. Tilmeld nyhedsbrevet, hvis du vil have besked.

Efter at have dyrket bær mange år på Rokkedyssegård i Kirke Værløse overtog vi også Gundekildegård i 2014 og plantede straks jordbær. Gundekildegård bærer på en spændende historie med Frederiksborg heste og opdræt af Gundekilde kyllinger. Nu handler det om bær, og vi drømmer om at skabe en levende bærgård og et udflugtssted for både lokale, landliggere og turister.

Følg sæsonens gang på facebook www.facebook.com/gundekildegaard
Adressen er Rågelejevej 46, 3210 Vejby