Skip to main content
Rokkedyssegaard på Nordkysten

GUNDEKILDEGAARD

FRISKPLUKKEDE JORDBÆR HVER DAG

På vejen mellem Vejby og Rågeleje finder du Gundekildegaard. Vi kalder også stedet for Rokkedyssegaard på Nordkysten, fordi vi plukker bærerne hver morgen på Rokkedyssegaard i Kirke Værløse.

Når du kører ned ad “Jordbærallén” kommer du til den gamle firelængede Gundekildegaard, hvor gårdbutik og caféen er indrettet i den gamle lade. Udenfor kan du sidde og nyde udsigten ud over markerne, og i højsæsonen kan der plukkes jordbær i jordbærmarken.

I gårdbutikken kan du købe ultrafriskplukkede  Rokkedysse jordbær, hindbær og andre bær hver dag. Du kan også købe asparges og nyopgravede kartofler og andre grøntsager. På hylderne er der masser af bærprodukter, som alle er høstet og forarbejdet på Rokkedyssegaard.

Gårdbutikken er indrettet med isbar og café, hvor du kan få friske og søde bæroplevelser. Her serveres vaffelis, jordbærslushice, smoothies, bærdrikke, kaffe og kager.

Rokkedysse isen er vores specialitet. Isen laves i eget marmeladeri og er naturligvis lavet af Rokkedysse bær. Isene er lavet af vores egne Rokkedysse jordbær og hindbær. Isen er helt speciel, fordi er er masser af bær (over 50%) i isen! Det kan smages.

Se fortællingen om Verdens bedste is får du på Gundekildegård i Nordsjælland

https://www.annevibekerejser.dk/tv/verdens-bedste-is-faar-du-paa-gundekildegaard-i-nordsjaelland/

BÆRBRUNCH

Hver morgen plukker vi bær, og lykken er at servere de ultra friskplukkede bær til bærbrunch. Vi elsker stemningen en sommermorgen, hvor der er dug i græsset og solens varme langsomt breder sig. Det gav ideen til bærbrunch, som som du kan bestille til servering enten på Rokkedyssegaard på Nordkysten (Gundekildegaard) eller i Kirke Værløse.

Har du lyst til at nyde en bærbrunch, så skal du bestille on-line senest dagen før. Så plukker, bager og brygger kaffen, når du/I kommer. Du kan bestille til kl. 10.30 eller kl. 12.00. Du kan også bestille en  børnebærbrunch, som er lidt mindre og mere børnevenlig.

PLUK SELV JORDBÆR PÅ GUNDEKILDEGAARD

Fra ca. 17. juni – ca. 8. juli er pluk selv jordbærmarken på Gundekildegaard moden omkring midsommer Sct. Hans, og så åbner VI for pluk selv. Entre 35 kr og 25 kr for børn under 12. år. Et sæsonkort koster 130 kr og det giver fri adgang inkl. en ledsager. Plukkede bær betales efter vægt. Sæsonkortet gælder også til pluk selv på Rokkedyssegaard i Kirke Værløse, hvor du kan plukke fra midt i juni til midt i september.

Der er altid friskplukkede bær i gårdbutikken, som er åben fra kl. 10 – 17 i hele højsæsonen fra midt maj til midt august.

ET HISTORISK STED

Efter at have dyrket bær i mange år på Rokkedyssegaard i Kirke Værløse, overtog vi Gundekildegaard i 2014 – og det allerførste vi gjorde, var at plante jordbær. Gundekildegaard har en spændende historie, der indebærer Frederiksborg heste og opdræt af Gundekilde-kyllinger. I dag handler det mest om bær, og vi håber på at skabe en levende bærgård og et udflugtssted, hvor både lokale og turister kan komme forbi og nyde den danske sommer.

DET PRAKTISKE

Gårdbutikken er åben i weekenderne fra 17. maj til 16. juni, og hver dag fra 17. juni til 11. august. Masser af friskplukkede jordbær, hindbær, brombær, Rokkedysse is og andet godt. Se sæsonens åbningstider https://rokkedysse.dk/kontakt

ROKKEDYSSE BÆR


Vi arbejder for, at de friskplukkede bær kommer på tallerkenen samme dag, som de plukkes. Dette gælder både hos vores gæster, kunder og i restauranter i Nordsjælland og København. Vi dyrker sorter, som smager ualmindeligt godt, og vi plukker bærerne, når de smager allerbedst. Vi passer på planterne og miljøet og bruger så vidt muligt mekaniske og biologiske dyrkningsmetoder.

Rokkedysse ® er vores varemærke og din garanti for bær med smag.

Velbekomme,
Lisbeth og Torben Bo Toft Christensen

Book bærbrunch her

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0