Gundekildegaard

Friske, søde bær og sjove oplevelser

GUNDEKILDEGAARD JORDBÆRCAFEEN

PLUK-SELV JORDBÆR OG HYGGE PÅ HØJT PLAN

På vejen mellem Vejby og Rågeleje finder du Gundekildegaard og Jordbærcaféen. Når du kører ned ad Jordbærallén kommer du til den gamle firelængede Gundekildegaard, hvor Jordbærcaféen er indrettet i den gamle lade med udsigt ud over markerne, hvor man selv kan plukke jordbær.

I gårdbutikken sælges ultrafriskplukkede jordbær, hindbær, nyopgravede kartofler m.v. og på hylderne er der masser af hjemmelavede bærprodukter.
Jordbærcafeen er indrettet med isbar og café, hvor du kan få friske og søde bæroplevelser. Her serveres smoothies, bærdrikke, kaffe og bærkager, og der kan bestilles bærbrunch.

Du kan også få Rokkedysse is der er Jordbærcafeens specialitet. Isen laves i eget marmeladeri og er naturligvis lavet af Rokkedysse bær. Isene er lavet af forskellige typer af jordbær og hindbærisen er helt speciel, idet der bruges meget tid på at fjerne de små kærner i hindbærrene inden isen laves.

Kendte bæravlere står bag Jordbærcaféen og Gundekildegaard, Lisbeth og Torben Bo fra Rokkedysse Bær, som i mange år har leveret bær til toprestauranter i København fra Rokkedyssegård i Kirke Værløse.
Gundekildegaard Jordbærcaféen er åben hver dag fra medio juni til medio august og i juni kan man selv at plukke jordbær i jordbærmarken.

Verdens bedste is får du på Gundekildegård i Nordsjælland

https://www.annevibekerejser.dk/tv/verdens-bedste-is-faar-du-paa-gundekildegaard-i-nordsjaelland/

Et historisk sted

Efter at have dyrket bær i mange år på Rokkedyssegaard i Kirke Værløse, overtog vi Gundekildegaard i 2014 – og det allerførste vi gjorde, var at plante jordbær. Gundekildegaard har en spændende historie, der indebærer Frederiksborg heste og opdræt af Gundekilde-kyllinger. I dag handler det mest om bær, og vi håber på at skabe en levende bærgård og et udflugtssted, hvor både lokale og turister kan komme forbi og nyde den danske sommer.

DET PRAKTISKE

Gårdbutik og jordbærcafé på Gundekildegaard er åben hver dag fra kl. 10.00 – 17.30. Masser af friskplukkede jordbær, hindbær, brombær o.s.v. i gårdbutikken og Rokkedysse is og andet godt i Jordbærcaféen. Pluk selv er slut for sæson 2021.