GUNDEKILDEGAARD

FRISKE, SØDE BÆR OG SJOVE OPLEVELSER

GUNDEKILDEGAARD JORDBÆRCAFEEN


PLUK-SELV JORDBÆR OG HYGGE PÅ HØJT PLAN

På vejen mellem Vejby og Rågeleje finder du Gundekildegaard. Når du kører ned ad Jordbærallén kommer du til den gamle firelængede Gundekildegaard, hvor gårdbutik og Jordbærcaféen er indrettet i den gamle lade. Udenfor kan du sidde og nyde udsigten ud over markerne, og i højsæsonen kan der plukkes jordbær i jordbærmarken.

I gårdbutikken sælges ultrafriskplukkede jordbær, hindbær, nyopgravede kartofler m.v. og på hylderne er der masser af hjemmelavede bærprodukter. Alt er høstet og forarbejdet på Rokkedyssegaard.

Jordbærcafeen er indrettet med isbar og café, hvor du kan få friske og søde bæroplevelser. Her serveres smoothies, bærdrikke, kaffe og bærkager, og der kan bestilles bærbrunch.

Du kan også få Rokkedysse is der er Jordbærcafeens specialitet. Isen laves i eget marmeladeri og er naturligvis lavet af Rokkedysse bær. Isene er lavet af forskellige typer af jordbær og hindbærisen er helt speciel, idet der bruges meget tid på at fjerne de små kærner i hindbærrene inden isen laves.

Se fortællingen om Verdens bedste is får du på Gundekildegård i Nordsjælland

https://www.annevibekerejser.dk/tv/verdens-bedste-is-faar-du-paa-gundekildegaard-i-nordsjaelland/

PLUK SELV JORDBÆR PÅ GUNDEKILDEGAARD

Pluk selv jordbærmarken er høstet og pluk selv sæsonen er slut. Jordbærmarken passer vi godt på, og vi åbner igen for pluk selv i midten af juni måned i 2023.

Der er altid friskplukkede bær i gårdbutikken, som er åben hele august måned i 2022, og åbner igen i maj måned 2023.

ET HISTORISK STED

Efter at have dyrket bær i mange år på Rokkedyssegaard i Kirke Værløse, overtog vi Gundekildegaard i 2014 – og det allerførste vi gjorde, var at plante jordbær. Gundekildegaard har en spændende historie, der indebærer Frederiksborg heste og opdræt af Gundekilde-kyllinger. I dag handler det mest om bær, og vi håber på at skabe en levende bærgård og et udflugtssted, hvor både lokale og turister kan komme forbi og nyde den danske sommer.

DET PRAKTISKE

Gårdbutik og jordbærcafé på Gundekildegaard er åben hver dag i sæsonen. Masser af friskplukkede jordbær, hindbær, brombær o.s.v. i gårdbutikken og Rokkedysse is og andet godt i Jordbærcaféen. Se sæsonens åbningstider https://rokkedysse.dk/kontakt

ROKKEDYSSE BÆR


Vi arbejder for, at de friskplukkede bær kommer på tallerkenen samme dag, som de plukkes. Dette gælder både hos vores gæster, kunder og i restauranter i Nordsjælland og København. Vi dyrker sorter, som smager ualmindeligt godt, og vi plukker bærerne, når de smager allerbedst. Vi passer på planterne og miljøet og bruger så vidt muligt mekaniske og biologiske dyrkningsmetoder.

Rokkedysse ® er vores varemærke og din garanti for bær med smag.

Velbekomme,
Lisbeth og Torben Bo Toft Christensen

Book bærbrunch her

VI BOR HER:

ROKKEDYSSEGAARD

Lejrvej 45
3500 Værløse
Rågelejevej 46
3210 Vejby
Frederiksborggade 21
1360 København K

ROKKEDYSSEGAARD

Lejrvej 45
3500 Værløse

Telefon: 31 57 07 40
Email: rokkedysse@rokkedysse.dk
CVR nr. 13485283

Se rutevejledning

TORVEHALLERNE

Frederiksborggade 21
1360 København K

Telefon: 31 57 07 40
Email: rokkedysse@rokkedysse.dk
CVR nr. 13485283

Se rutevejledning

GUNDEKILDEGAARD

Rågelejevej 46
3210 Vejby

Telefon: 31 57 07 40
Email: rokkedysse@rokkedysse.dk
CVR nr. 13485283

Se rutevejledning