Køb juletræet og smag vores hindbærgløgg på rokkedyssegård til julestueKom til Julestue og hygge på rokkedyssegård

Juleåbent

Friske, søde bær og sjove oplevelser

Julestue2019-11-08T08:00:52+01:00

Julestue på Rokkedyssegård

Kom indenfor på Rokkedyssegaard i Kirke Værløse i december-weekenderne. Vi inviterer indenfor til julestue i de hyggelige weekender i december, og der er åbent 30. nov. – 1. december, 7.-8. december og 14.- 15. december og 21. – 22. december i 2019. Hver dag fra kl. 10:00 til kl. 17:00.

Inden du går ind i julestuen, kan du nyde duften af gran og ny fældede juletræer fra Abildsgaaardens Juletræer.  Vi sælger juletræer i alle størrelser, og vi kan også hjælpe med at komme et net på, så de er lette at transportere hjem. I år giver vi 20 kr. pr. solgt juletræ til TellusArt´s skole i Indien. Pengene vil gå til et nyt klasselokale på skolen, og det er et meningsfyldt projekt, som Lisbeths søster Pernille står for.

Udenfor tænder vi også op på bål-pladsen, så familier kan hygge sig med at bage et snobrød og lade sig varme af bålet.

Juleduft og julemusik

Når du går indenfor i julestuen, bliver du mødt af nye juledufte og svingende julemusik. På Rokkedyssegaard elsker vi bær, også når det er juletid. I caféen serverer vi derfor hindbær gløgg, varm saft, vafler med syltetøj, pandekager med is, kaffe og hindbær muffins.

Især hindbær gløggen er vi stolte af. Hindbær presset og krydret med julekrydderier, så den både dufter af jul og varme som gløgg. Hindbær gløggen fik guld ved de åbne svenske mesterskaber i madhåndværk med følgende bedømmelse: “Forførisk duft og smag af hindbær. Kompleks og velafvejet krydring med lang eftersmag. Fremkalder minder fra lyse sommerdage selv i dybeste vintermørke og kulde”.

Børn er også meget velkomne på Rokkedyssegaard. Lad børnene gå på jagt efter de drilske nisser, som har gemt sig rundt omkring i julestuen og måske også udenfor. Vi giver en præmie, når alle 24 nisser er fundet.

Gårdbutikken er åben med alle Rokkedysse bær-produkterne, hindbær gløgg, julegavekurve, julepynt og andre hyggelige juleting. I gårdbutikken udleverer vi bestilte juleænder, og hvis ikke alle ænderne er forudbestilt, så sælger vi de juleænder, vi har.

Specielle arrangementer for virksomheder

Vi tilbyder virksomheder særarrangementer. Byd medarbejdere og kunder med familier på et hyggeligt julearrangement. Inviter dem til juleåbent på Rokkedyssegaard i Kirke Værløse midt i Nordsjælland – kun 25 kilometer fra Københavns centrum.

Vi byder indenfor i gårdens julestue, som er pyntet op til jul, og hvor vi serverer alle mulige lækkerier med vores bær-produkter. Vores prisvindende hindbærgløgg må smages, og naturligvis er der friskbagte vafler og pandekager med vores hjemmelavede syltetøj.

Vi tilbyder forskellige muligheder:

  1. Giv en juleand, et juletræ eller en julekurv, som kan hentes på Rokkedyssegaard, når vi har juleåben i gårdbutik og –cafe i december-weekenderne.
  2. Giv en julekurv eller julekasse, som vi pakker og leverer til Jer.
  3. Book et særskilt arrangement for firmaets medarbejdere eller kunder, hvor vi åbner julestuen eksklusivt for Jeres virksomhed og gæster.

Kontakt os på telefon 31570740 for yderligere oplysninger og tilbud

Vi holder jer opdaterede og skriver nyt om juleåbent via vores nyhedsbrev og på vores facebookside.