Jordbær

Friske, søde bær og sjove oplevelser

Vores bær2019-11-08T07:56:57+01:00

Jordbær

Jordbær er Danmarks nationalbær og er på mange måder indbegrebet af dansk sommer. Vi fik 20.000 jordbærplanter i bryllupsgave, og siden har vi dyrket jordbær på Rokkedyssegaard og i den sidste årrække også på Gundekildegaard.

Vi dyrker mange forskellige jordbærsorter, som er meget forskellige i smagen. Vi inviterer til smagning af jordbær, når der er højsæson, fordi mangfoldigheden er spændende. Kom selv forbi og pluk jordbær selv. Her kan du opleve forskellen i udseende, farve, duft, tekstur og smag.

Hindbær

Hindbær er et fantastisk bær med en intens smag, som både kan bruges i desserter og i salater som det søde i det sunde. Vi dyrker hindbær, som vi plukker hver dag, pakker og sender. Der er derfor friske Rokkedysse hindbær i butikker i hele Danmark. Vi leverer friske hindbær og brombær via vores salgsorganisation GASA Nord Grønt, og vi fryser også hindbær og sælger dem frosne hele året.

Vi er stolte af at have været med til at genskabe den danske dyrkning af hindbær. Nye metoder med dyrkning af long cane hindbærplanter i tunneler gør det muligt at beskytte planter og bær mod blæst og regnvejr. Vækstklimaet i tunnelerne er perfekt for hindbærplanterne, men planterne skal passes som små børn, for at det skal lykkes. Vi byder velkommen hele sommeren til pluk-selv hindbær og sommerhygge.