Gundekildegaard

Friske, søde bær og sjove oplevelser

Gundekildegaard2020-01-13T07:08:29+01:00

Gundekildegaard i Rågeleje

Pluk-selv jordbær og hygge på højt plan

Lige mellem Vejby og Rågeleje finder du idylliske firelængede Gundekildegaard, hvor vi inviterer indenfor til jordbærhygge. I vores gårdbutik har vi smagsprøver på alle vores produkter og nyplukkede jordbær. Vi har næsten alt, hvad hjertet begærer. Om du har lyst til Rokkedysse is, en bærsmoothie eller god gammeldags kaffe og kage (en jordbærtærte, måske?), så serverer vi med et smil. I kan sætte jer sammen i kaffestuen eller gå udenfor og nyde stilheden, den danske sommer og udsigten over jordbærmarkerne.

I kan også være aktivt og tage på jordbærpicnic, hvor I selv plukker jordbærrene direkte fra vores mark. Selv-plukkede jordbær smager ofte bare bedre. Vi har mange forskellige jordbærsorter, og de smager alle sammen forskelligt.

Et historisk sted

Efter at have dyrket bær i mange år på Rokkedyssegaard i Kirke Værløse, overtog vi Gundekildegaard i 2014 – og det allerførste vi gjorde, var at plante jordbær. Gundekildegaard har en spændende historie, der indebærer Frederiksborg heste og opdræt af Gundekilde-kyllinger. I dag handler det mest om bær, og vi håber på at skabe en levende bærgård og et udflugtssted, hvor både lokale og turister kan komme forbi og nyde den danske sommer.

DET PRAKTISKE

Gårdbutik og jordbærcafé på Gundekildegaard åbner Kristi Himmelfarsdag den 21. maj. Der er åbent i weekender og helligdage, og fra den 19. juni er der åbent hver dag til og med den 9. august. I resten af august er der weekend åbent.

Når I skal plukke bær, er der gratis adgang, og så betaler I bare for de plukkede bær. Her afregnes der ud fra vægt. Bærrenes modning og selvpluksæsonen afhænger naturligvis af vejret. Hvis I gerne vil holdes opdateret, kan I med fordel tilmelde jer vores nyhedsbrev og følge os på Facebook.