Skip to main content
ROKKEDYSSEGAARD

FRISKE, SØDE BÆR OG SJOVE OPLEVELSER

HINDBÆRMUFFINS


Når vi trænger til en pause på Rokkedyssegaard, så går vi tit forbi gårdbutikken og snupper en friskbagt hindbærmuffin. Der skal være masser af hindbær i, og tricket er at røre frosne fnullerhindbær i dejen lige inden bagning. Fnullerhindbær er friske hindbær, som ikke hænger helt sammen og fnuller lidt, fordi de ikke er bestøvet perfekt af bierne.

Antal: 24 stk.
Ingredienser
500 g. smør
600 g. sukker
8 æg
1 dl. appelsinjuice
600 g. hvedemel
15 g. bagepulver
800 g. frosne fnullerhindbær fra Rokkedyssegaard

Fremgangsmåde

Sukker og smør piskes godt sammen. Brug gerne en røremaskine og brug piskeren. Spaden kan også bruges. Massen skal køres et par minutter. Herefter skrabes kanterne og massen piskes sammen igen. Æggene tilsættes et, ad gangen. Når de sidste æg røres i, kan massen godt se lidt skilt ud.

Mel og bagepulver tilsættes og det røres godt sammen.

De frosne fnullerhindbær vendes forsigtigt. Dette gøres i hånden og ikke på maskinen. Rør så forsigtigt som muligt, så, så mange hindbær som muligt forbliver hele.

Dejen fyldes i muffinsforme.

Bages v. 160 C. i 26 – 30 min.

ROKKEDYSSE BÆR


Vi arbejder for, at de friskplukkede bær kommer på tallerkenen samme dag, som de plukkes. Dette gælder både hos vores gæster, kunder og i restauranter i Nordsjælland og København. Vi dyrker sorter, som smager ualmindeligt godt, og vi plukker bærerne, når de smager allerbedst. Vi passer på planterne og miljøet og bruger så vidt muligt mekaniske og biologiske dyrkningsmetoder.

Rokkedysse ® er vores varemærke og din garanti for bær med smag.

Velbekomme,
Lisbeth og Torben Bo Toft Christensen

Rokkedysses online gårdbutik

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0