Skip to main content

JULEGAVER

Har du lyst til at give en Rokkedysse julekurv eller julekasse, så hjælper vi gerne.


En julekurv kan bestå af syltetøj, saft, shot og hindbær gløgg, hindbær dessertvin eller chokolade med Rokkedysse bær. Alt i kurven har en smag af Rokkedyssegaard – mere lokalt kan det ikke blive!
Vi giver forslag til sammensætning og pris. Vi pakker og aftaler afhentning eller levering.


FIRMAJULEGAVER

Hvad skal vi give kunder og medarbejdere i julegave?


Vi hjælper gerne med at pakke en unik julegave med vores velsmagende bærprodukter fra Rokkedyssegaard i Kirke Værløse. Alle produkter er lavet på gården med bær dyrket Rokkedyssegaard. Ægte bærhåndværk fra jord til bord. Pakket i trækasser.

Giv en juleand, et juletræ eller en julekurv, som kan hentes på Rokkedyssegaard, når vi har juleåbent i gårdbutik og -cafe i december-weekenderne.

Bestil via vores webshop.

Ved bestilling af mindst 10 styk julegaver er der gratis levering i København og Nordsjælland. Alternativt kan de bestilte julegaver kan hentes på Rokkedyssegaard efter aftale. Kontakt os på 31570740 med spørgsmål og ønsker.


Skriv til os på rokkedysse@rokkedysse.dk eller kontakt os på telefon 31570740 med spørgsmål og ønsker.

ROKKEDYSSE BÆR


Vi arbejder for, at de friskplukkede bær kommer på tallerkenen samme dag, som de plukkes. Dette gælder både hos vores gæster, kunder og i restauranter i Nordsjælland og København. Vi dyrker sorter, som smager ualmindeligt godt, og vi plukker bærerne, når de smager allerbedst. Vi passer på planterne og miljøet og bruger så vidt muligt mekaniske og biologiske dyrkningsmetoder.

Rokkedysse ® er vores varemærke og din garanti for bær med smag.

Velbekomme,
Lisbeth og Torben Bo Toft Christensen

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0