BÆRJAZZ

FRISKE, SØDE BÆR OG SJOVE OPLEVELSER

Bærjazz


Vi elsker bær og sommer. Vi elsker musik og fælles oplevelser. Derfor inviterer vi igen til bærjazz, og vi glæder os til at kunne præsentere en stribe af de allerbedste musikere fra den danske jazzscene.
Det er intimkoncerter i Jordbærcaféen på Gundekildegaard ved Vejby Strand eller Rokkedyssegaard i Kirke Værløse, hvor en 4 retters bærpicnic kan tilkøbes online for 220 kr. Bærpicnic er klar fra kl. 18.00 og kan nydes i solen inden musikken starter kl. 19.30. Drikkevarer og kaffe kan købes på gården.

Billetter købes online via www.billetto.dk søg efter Rokkedysse Bær og Bærjazz

Farum Big Band på Gundekildegaard ved Vejby Strand.

3. juli kl. 14.00 – Billet: 100 kr

Bigbanditterne fra Farum og omegn er igen på spil. Med Kim Zachariassen i front og Aske Drasbæk til at svinge taktstokken indtager Farum Big Band gården og fylder den med sang, fedt blæs og svingende rytmer. Det er big band, det er stort.

Nicolaj Bentzon Trio på Rokkedyssegaard i Kirke Værløse.

7. juli kl. 18.00 – Billet: 220 kr – Tilkøb BærPicnic 220 kr.

Med karismatiske Nicolaj Bentzon ved jazzklaveret som et underholdende og uhøjtideligt midtpunkt kommer vi på rundtur i musikhistorien i nye tilløb, afsæt, vendepunkter og nedslag. Med sig bringer Nicolaj Bentzon en garvet samarbejdspartner bassisten Kaper Tagel og den unge himmelstormer John Riddell. En unik klassisk klaver-bas-klaver trio, som favner bredt og er stor-swingende og indbydende.

Mads Mathias på Gundekildegaard ved Vejby Strand.

14. juli kl. 18.00Billet: 270 kr. Tilkøb BærPicnic 220 kr.

Den uforlignelige sanger og saxofonist Mads Mathias har med sin hæse stemme og inciterende sceneoptræden betaget et stort publikum. Mads’ musik er med stor respekt for rødderne, en original nyskabelse der tilføjer et frisk pust til den udødelige klassiske croonerjazz. Ved koncerten kan du høre musik fra Mads’ prisvindende katalog af originale og iørefaldende sange fra både debut albummet ‘Free Falling’ og den spritnye udgivelse ‘All Ears’.

Kira Martini på Gundekildegaard ved Vejby Stand.

21. juli kl. 18.00Billet: 220 kr. Tilkøb BærPicnic 220 kr.

Jazzvokalisten Kira Martini er en charmerende sangerinde og en blændende fortolker, der med sin varme stemme og engagement skaber en særlig stemning. Sammen med eminente musikere pianisten Mads Søndergaard, bassisten Joel Lllerhag og trommeslageren Morten Ærø skaber Kira Martini en helstøbt musikoplevelse.

Blue Belles of Joy på Gundekildegaard ved Vejby Strand.

28. juli kl. 18.00Billet: 370 kr. Tilkøb BærPicnic 220 kr.

Blue Belles of Joy er en powerful kvartet med de tre sangerinder Miriam Mandipira, Lea Thorlann og Pia Trøjgaard, og saxofonisten Nis Toxværd 3 sangerinder og en sax med år og erfaring i kufferten, og der bliver ikke pippet, – der er hul igennem! 3 sangerinder og en sax – fra henholdsvis Odense, København og Zimbabwe – med hver deres personlighed og styrke.

Med deres forskellige klangfarver smelter de sammen til en gryde hot gumbo fuld af vilde krydderier, og med så stærk en intensitet og power at publikum får sved og tårer frem.


Vokalerne skiftes mellem deres individuelle leadsang, og backer hinanden i lækre flerstemmige korarrangementer, og saxen smyger sig ind i mellem, blander og læner sig med både blød intensitet og vildt fyrværkeri.


De bevæger sig alle stærkt og hjemmevant imellem genrerne soul, blues og gospel i fortolkninger af kendte og ukendte sange og egne originale sange.

Det hele bliver skudt af med en god portion livsglæde og humor.

Warning! You might get addicted!

Alice Carreri & The Sidecar Trio på Gundekildegaard ved Vejby Stand.

4. Aug. kl. 18.00Billet: 220 kr. Tilkøb Bærpicnic 220 kr.

Raffineret og Rowdy. Sofistikeret og Sassy. Frækt og Fornemt. Dette spritnye band forener det sofistikerede ved 20-ernes jazzperler med saftig og eksplosiv 60ér-jazz fra Frankrig og Italien der henstiller publikum til et dampende dansegulv i Paris 1929 eller til folkefest på en piazza anno 1962.

Alice Carreri bringer med sin ligefremme og no-nonsense syngestil teksterne og fortællingerne i front og hun bakkes op af de allerbedste musikere i det københavnske jazzmiljø pianisten Dan Hemmer, saxofonisten Michael Blicher og trommeslageren Espen Laub von Lillienskjold.

ROKKEDYSSE BÆR


Vi arbejder for, at de friskplukkede bær kommer på tallerkenen samme dag, som de plukkes. Dette gælder både hos vores gæster, kunder og i restauranter i Nordsjælland og København. Vi dyrker sorter, som smager ualmindeligt godt, og vi plukker bærerne, når de smager allerbedst. Vi passer på planterne og miljøet og bruger så vidt muligt mekaniske og biologiske dyrkningsmetoder.

Rokkedysse ® er vores varemærke og din garanti for bær med smag.

Velbekomme,
Lisbeth og Torben Bo Toft Christensen

Book bærbrunch her

VI BOR HER:

ROKKEDYSSEGAARD

Lejrvej 45
3500 Værløse
Rågelejevej 46
3210 Vejby
Frederiksborggade 21
1360 København K

ROKKEDYSSEGAARD

Lejrvej 45
3500 Værløse

Telefon: 31 57 07 40
Email: rokkedysse@rokkedysse.dk
CVR nr. 13485283

Se rutevejledning

TORVEHALLERNE

Frederiksborggade 21
1360 København K

Telefon: 31 57 07 40
Email: rokkedysse@rokkedysse.dk
CVR nr. 13485283

Se rutevejledning

GUNDEKILDEGAARD

Rågelejevej 46
3210 Vejby

Telefon: 31 57 07 40
Email: rokkedysse@rokkedysse.dk
CVR nr. 13485283

Se rutevejledning