Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julestue på Rokkedyssegaard 10-12-2023

10 december, 2023 @ 10:00 - 17:00

100,00kr.

Traditionen tro inviterer vi til julestue på Rokkedyssegaard i december weekenderne.

On-line reserverer du plads og en servering bestående af friskpresset æblemost, vafler eller pandekager med is og syltetøj samt varmt at drikke. Når I ankommer vælger I mellem hindbær gløgg, hindbær-æble gløgg, varm saft, varm chokolade, bærdrikke eller kaffe. Pris: 100 kr/person, samme pris for voksne og børn.

Vælg det tidspunkt, som passer dig. Gårdbutikken er åben hver dag fra kl. 10 til 17, hvor du kan købe/hente juleænder, hindbærgløgg, syltetøj og gavekurve med bærprodukter.

Udenfor kan du nyde duften af gran og nyfældede juletræer fra Abildsgaaardens Juletræer. Vi sælger også juletræer i alle størrelser, og vi kan hjælpe med at komme et net på, så de er lette at transportere hjem. I år giver vi 20 kr. pr. solgt juletræ til TellusArt´s landsbyskole i Indien. Det er et meningsfyldt projekt, som Lisbeths søster Pernille står for.

Børn er også meget velkomne på Rokkedyssegård. Lad børnene gå på jagt efter de drilske nisser, som i år har gemt sig rundt omkring udenfor. Vi giver en præmie til alle, som finder alle nisserne.
Udenfor tænder vi også op på bål-pladsen, så du og din familie kan hygge sig med og lade sig varme af bålet.

Indenfor i Julestuen vil der dufte af hindbærgløgg, vafler, pandekager, varm saft, kaffe og julehygge. Der er et begrænset antal pladser, og du er meget velkommen til at booke plads on-line. Så er du sikker på plads, og vi kan tage godt imod Jer.

Book så er du sikker på plads i julestuen.

Detaljer

Dato:
10 december, 2023
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Pris:
100,00kr.
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,
Hjemmeside:
www.rokkedysse.dk

Arrangør

Rokkedyssegaard
Telefon
31570740
E-mail
rokkedysse@rokkedysse.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Rokkedyssegaard
Lejrvej 45
Værløse,3500Danmark
+ Google Maps
Telefon
31570740
Se Sted hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0